Tehnolog proiz. inžen. / Inženir zagonov & kvalifikacij (m/ž/d)

330821BR
Dec 23, 2021
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti!
Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

V Globalnem operativnem centru, znotraj enote Inženiring odpiramo novo delovno mesto Tehnolog proizvodnega inženiringa / Inženir zagonov in kvalifikacij.

Vaše ključne odgovornosti:
• Definiranje in izdelava planov zagonov in kvalifikacij ter poročil kvalifikacij.
• Izdelava in vzdrževanje splošnih postopkov za področje zagonov in kvalifikacij ter izvajanje izobraževanja.
• Izvedba GMP ocen tveganja (vključno z oceno tveganja senzorjev – SRA).
• Zagotavljanje tehnične podpore pri izvedbi kvalifikacije delovanja in validacije procesa (PQ) ter povezovanje in koordiniranje aktivnosti notranjih in zunanjih izvajalcev zagonov in kvalifikacij v skladu s časovnim planom, zahtevami ter finančnimi sredstvi.
• Obvladovanje tehničnih/inženirskih sprememb: definiranje, odobritev, izvedba in zaključek sprememb, nudenje podpore pri reševanju in obvladovanju odstopov na opremi in proizvodno-informacijskih sistemih.
• Vodenje ali sodelovanje pri izvajanju projektov - priprava uporabniških zahtev, ocena stroškov investicije, usklajevanje z dobavitelji, načrtovanje, zagotavljanje ažurne dokumentacije, sodelovanje pri zagonu in izvajanju kvalifikacij, priprava navodil za delo in izobraževanje uporabnikov.
• Zagotavljanje stroškovno učinkovitega C&Q procesa, ki je hkrati skladen s trenutnimi regulatornimi zahtevami vseh področij (GMP, HSE,...) ter zagotavljanje izboljšav, dobrih praks in periodičnih aktivnosti.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Vsaj visokošolska stopnja izobrazbe s področja naravoslovne smeri (strojništvo, avtomatizacija, elektro, računalništvo, IT ali druge naravoslovne smeri).
• Aktivno znanje angleškega jezika. Znanje nemškega jezika predstavlja prednost.
• Poznavanje pristopov zagonov in kvalifikacij GMP sistemov, GxP regulative ter opreme in sistemov farmacevtske proizvodnje.
• Izkušnje z vodenjem projektov.
• Dobre komunikacijske veščine, sposobnost samostojnega dela, odločanja ter postavljanja prioritet.
• Odprtost za pridobivanje novih znanj, proaktivnost, samostojnost, deljenje znanja ter dobrih praks.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 6.1.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO ENGINEERING
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
330821BR

Tehnolog proiz. inžen. / Inženir zagonov & kvalifikacij (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account