Tehnolog proizvodnega inženiringa / Inženir vzdrževanja (m/ž/d)

330032BR
Nov 26, 2021
Slovenia

Job Description

1 Pridruži se edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo in prispevaj k razvoju, kakovosti in proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi. Ti je v izziv skrbeti za nemoteno delovanje proizvodnje bioloških zdravil in uvajati tehnične in tehnološke izboljšave?

Vabimo te, da se nam pridružiš in s svojim znanjem ter predanostjo pomagaš skrbeti, da bomo še naprej uspešni in učinkoviti pri izdelavi zdravil.

V enoti Biološke učinkovine Mengeš odpiramo prosto delovno mesto Tehnolog proizvodnega inženiringa.


Vaše ključne odgovornosti
• Vzdrževanje, kvalifikacije in zagotavljanje nemotenega obratovanja tehnološke opreme in sistemov v proizvodnji bioloških zdravil.
• Diagnosticiranje ter reševanje problemov in odstopov na tehnološki opremi in sistemih (iskanje vzrokov za napake, poročanje in utemeljitev dogodkov, podajanje predlogov za rešitve).
• Uvajanje tehnoloških izboljšav na proizvodni opremi in sistemih.
• Obvladovanje tehnično-tehnološke dokumentacije.
• Povezovanje, koordiniranje in nadzor nad aktivnostmi notranjih in zunanjih sodelavcev.
• Sodelovanje in zagovarjanje na presojah zagotavljanja kakovosti (notranje in zunanje inšpekcije).
• Občasno sodelovanje pri manjših investicijskih projektih.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu
• Univerzitetna stopnja izobrazbe (VII. stopnja) s področja strojništva, elektrotehnike, mehatronike ali druge ustrezne primerljive tehnične smeri.
• Delovne izkušnje na področju vzdrževanja in poznavanje postopkov vzdrževanja so prednost.
• Poznavanje regulatornega področja (GMP okolje) je prednost.
• Aktivno znanje angleškega jezika (pisanje, branje, sporazumevanje).
• Poznavanje orodij MS Office.
• Poznavanje programskega orodja AutoCAD.
• Samoiniciativnost, natančnosti in komunikativnost in sposobnost timskega dela.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta z željo po dolgoročnem sodelovanju.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 9.12.2021 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO SITE DEVELOPMENT
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
330032BR

Tehnolog proizvodnega inženiringa / Inženir vzdrževanja (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account