Supply Chain Coordinator

329766BR
Oct 13, 2021
Netherlands

Job Description

799 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Novartis Pharma biedt in Nederland innovatieve geneesmiddelen om de kwaliteit van leven te verbeteren en leven te verlengen. Zo willen we als Novartis een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg leveren. We maken gebruik van op wetenschap gebaseerde innovatie om enkele van de meest uitdagende problemen in de gezondheidszorg en de samenleving aan te pakken.
Novartis is een wereldwijde onderneming met een gediversifieerde portefeuille om te voldoen aan de veranderende behoeften van patiënten en de samenleving: innovatieve geneesmiddelen, oogzorg en kostenbesparende generieke geneesmiddelen.

In deze functie speelt jij een cruciale rol in het tijdig en correct leveren van de geneesmiddelen van Novartis aan diverse klanten. Je werkt in een hecht, energiek team van 5 personen waarin, gedrevenheid, open communicatie en elkaar helpen, belangrijk zijn.


Jouw taken en verantwoordelijkheden
• Je verwerkt orders en retourzendingen en onderhoud dagelijks contact met klanten en logistieke dienstverleners;
• je draagt zorg in de voorraadbewaking en je controleert rapportages van de logisiteke dienstverleners;
• je bent verantwoordelijk voor het correct inboeken van inkooporders in SAP;
• je assisteert accountants tijdens de periodieke controle van order- en factureringsproces;
• je onderhoudt contact met diverse interne- en externe partijen. Kortom, een brede en dynamische functie waar geen dag hetzelfde is!


Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.
Novartis Technical Operations
NTO SUPPLY CHAIN
Netherlands
Amsterdam
Technical Operations
Full Time
Regular
No
329766BR

Supply Chain Coordinator

Apply to Job Access Job Account