329682BR
May 10, 2022
Belgium

Job Description

Novartis telt wereldwijd meer dan 120.000 medewerkers en is actief in een 150-tal landen. Een hoogtechnologische site waar innovatie, kwaliteit en goede samenwerking vaste waarden zijn.
Werken bij Novartis biedt je de mogelijkheid op een job met een grote verantwoordelijkheid, waarbij je elke dag kan bijleren en waar je eigen inbreng geapprecieerd wordt!

We ontwikkelen, maken en verkopen chirurgische uitrusting en apparaten, farmaceutische oogdruppels en oogverzorgingsproducten die oogziektes en oogaandoeningen behandelen. Ons ruim productengamma staat voor het sterkste portfolio in de oogverzorgingsindustrie. We investeren meer in ophtalmologisch onderzoek en ontwikkeling dan eender welke onderneming in de wereld.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een QA project engineer.

Als QA project engineer:
- Sta je in voor het reviewen van validatiedocumenten
- Het uitvoeren en coördineren van QA gerelateerde projecten
- Het evalueren van onder andere wijzigingen aan gecontroleerde productie – en QA systemen.
- Je levert eveneens support bij het opstellen van registratiedossiers, CE tech files en vragen van autoriteiten.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

- Je hebt een (bio) ingenieurs diploma op zak.
- Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring.
- Je hebt een goede kennis van de Engelse taal.
- Je werkt nauwkeurig, bent ondernemend en kan zelfstandig werken. Toch geniet je van sociale contacten.

Wat je van ons kan verwachten?
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV

#quality#assurance#engineer#qa#pharmaceuticals#pharma#apotheker#quality#project#engineer#quality#assurance#jobs

Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Belgium
Puurs
Quality
Full Time
Regular
No
careers default image
329682BR

QA project engineer

Apply to Job Access Job Account