QA Aseptic specialist

328078BR
Oct 03, 2021
Belgium

Job Description

220 mensen! Dit zijn het aantal medewerkers dat je zal moeten opvolgen, coachen en trainen om ervoor te zorgen dat ze correct aseptisch handelen. Je bent hiermee verantwoordelijk dat onze producten op een kwalitatieve en aseptische manier gemaakt worden en voorzie je de patiënten van kwalitatieve medicijnen.

Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden zijn, maar zijn niet beperkt tot:
• Je bewaakt en implementeert de nodige acties zodat het personeel op onze productiesite correct aseptisch handelt, daarbij zal je ook nieuwe werkwijzen en procedures implementeren waar nodig. Je brengt het grootste deel van de tijd door in de steriele productie-omgeving.
• Je observeert het uitvoeren/filmen van rooktesten en het aseptisch handelen tijdens media fill campagnes.
• Je werkt nauw samen met verschillende mensen binnen productie en geeft hen ook ondersteuning. Belangrijke stakeholders zijn: productie supervisors/managers, technical trainer, environmental control groep en de validatie dienst.
• Je bent de SPOC voor alle vragen rond aseptisch handelen en je zorgt mee voor oplossingen van mogelijke problemen rond het aseptisch handelen.
• Je zorgt voor een standaardisatie van werkwijze, je documenteert nauwgezet je observaties en neemt acties waar nodig en je bent continue op zoek naar optimalisaties.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Je behaalde een masteropleiding in een wetenschappelijke richting (apotheker/ bio-ingenieur/ biotechnoloog/...)
• 3 jaar werkervaring in een gecontroleerde productieomgeving (GMP)
• Zeer goede kennis van GMP. Basiskennis van microbiologie en statistiek.
• Vlotte kennis van het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven)
• Je bent communicatief, coachend, kritisch en analytisch aangelegd.

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Belgium
Puurs
Quality
Full Time
Regular
No
careers default image
328078BR

QA Aseptic specialist

Apply to Job Access Job Account