Ekspert AS&T (m/ž) v Centru za kontrolo kakovosti vstopnih materialov

327848BR
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Kot Ekspert AS&T (m/ž) v Centru za kontrolo kakovosti vstopnih materialov boste odgovorni za načrtovanje in izvedbo analitskih študij (razvoj, verifikacije, validacije in prenosi metod), interpretacijo in poročanje rezultatov z namenom zagotavljanja pravočasne in kakovostne podpore projektom oziroma procesom (kontrolnim, proizvodnim in razvojnim).

Vaše ključne odgovornosti:
• Strokovno podprto načrtovanje in izvedba analitskih dejavnosti (razvoj, validacije metod, prenosi metod,..) ter pravočasna priprava zaključkov oziroma poročil.
• Priprava predlogov za tehnološke izboljšave ter načrtovanje in izvedba aktivnosti v okviru razvoja, optimizacije in harmonizacije procesov.
• Strokovna priprava predlogov za spremembe in reševanje manjših odstopov.
• Zagotavljanje skladnosti aktivnosti z GMP regulativo in Novartisovimi standardi.
• Sodelovanje ob internih in zunanjih inšpekcijah.
• Nadgradnja in prenos strokovnih znanj, izobraževanje in razvoj sodelavcev, uvajanje novo zaposlenih sodelavcev.
• Odgovornost za osebni in strokovni razvoj.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna izobrazba farmacevtske, biološke, kemijske ali druge ustrezne naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu.

Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku pošljite najkasneje do 3.12.2021 preko spletne strani.

Zakaj Novartis?
769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti:
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
327848BR

Ekspert AS&T (m/ž) v Centru za kontrolo kakovosti vstopnih materialov

Apply to Job Access Job Account