Ekspert kontrole kakovosti II (m/ž/d)

326831BR
Oct 13, 2021
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Vaše ključne odgovornosti:
• Pregledovanje in potrjevanje laboratorijskih zapisov in rezultatov.
• Izvajanje odobritev testiranih serij.
• Uvajanje novih metod in tehnike.
• Validacija, prenos in odpravljanje težav analitskih metod v skladu z zahtevami.
• Sodelovanje pri izbiri nove opreme in vzdrževanju laboratorijske opreme ter zagotavljanje usposobljenosti sodelavcev za delo ter sodelovanje pri inšpekcijah (razlaga primarnih podatkov in načina dela).
• Izdelava in revizija SOPjev (splošnih postopkov), analizne in registracijske dokumentacije.
• Reševanje analitskih odstopov in reklamacij, priprava analitskih protokolov in poročil, podajanje predlog za izboljšave.Imagine what you could experience at Novartis Teams and Skills I Novartis

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• 1 leto delovnih izkušenj s področja kakovosti, razvoja ali proizvodnje.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 20.10.2021 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti. Novartisova baza: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
326831BR

Ekspert kontrole kakovosti II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account