Pharmacy Sales Representative

326826BR
Pharmacy Sales Representative

Job Description

8! Ez a csapat létszáma.

A Sandoz, a Novartis divíziója, a generikus gyógyszerek és biohasonlók globális vezetője. Célunk, hogy a betegek számára úttörő szerepet játsszunk a hozzáférésben azáltal, hogy olyan új, megfizethető megközelítéseket fejlesztünk és forgalmazunk, amelyek kielégítetlen orvosi szükségletekre irányulnak. Célunk, hogy a világ vezető és legértékesebb generikus gyógyszergyártó vállalatává váljunk. Kiváló minőségű gyógyszerekből álló, minden főbb terápiás területet lefedő széles portfóliónk 2019-ben 9,7 milliárd USD árbevételt ért el.

Legfontosabb feladatok:
A feladatok magában foglalják, de nem kizárólag:

• A saját, földrajzilag meghatározott területén a kitűzött eladási, aktivitási és egyéb teljesítménycélok elérése magas szintű vevőkapcsolatok kiépítésén, fenntartásán, fejlesztésén keresztül.
• A vállalat által meghatározott értékesítési és merchandising stratégia tökéletes kivitelezésével, valamint eredményfókuszú egyéni tervezés és szakszerű eladástechnika alkalmazásával a Sandoz termékek eladásának és piaci részesedésének növelése a célpatikákban.
• A tervben előre meghatározott területi aktivitási paraméterek elérése az ügyféladatbázis karbantartása.
• A kitűzött teljesítménycélok elérése érdekében a patikai készletszintek, a vevő felé irányuló patikai értékesítési adatok figyelemmel követése, illetve rendelésfelvétel az aktuális lehetőségek maximális kihasználásával.
• Kereskedelmi információk (ár, kereskedelmi kedvezmény) továbbítása, illetve fogyasztói reklámozással kapcsolatos tájékoztatás gyógyszerészek, asszisztensek részére a belső szabályoknak, etikai-törvényi előírásoknak megfelelően, ami szakmai ismertetésre nem terjed ki.
• Fogyasztói reklámozást támogató eladáshelyi anyagok kihelyezése, OTC termékek patikai jelenlétének, megjelenésének előmozdítása (pl. polcrendezés).
• Az értékesítési és merchandising programok teljesítésének minősége a stratégia és egyéb előírások vonatkozásában.
• A kórházi látogatás, kizárólag a közforgalmú gyógyszertárakat érinti.

Minimum requirements

Amit magaddal hozol a munkára:

• Min. 2 év patikalátogatói tapasztalat.
• Főiskola vagy egyetemi végzettség.
• Magyar nyelvtudás.
• Kiváló kommunikációs készség.
• Ügyfélkapcsolatok kezelése összetett környezetben, az összes partner igényeinek megértése.

Vonzó készségek:
• Angol nyelvtudás


Miért a Sandoz?

500 millió beteghez jutottak el a Sandoz generikus és biohasonló gyógyszerek 2020-ban. Mindez büszkeséggel tölt el bennünket, bár tudjuk, hogy többet is tehetünk, hogy úttörő módon segítsük a gyógyszerekhez való hozzáférést az egész világon.

Hogyan fogjuk ezt elérni? Hiszünk abban, hogy az orvostudomány és a digitális fejlődés találkozásánál újabb felismerések, friss szemléletmód és úttörő megoldások találhatók. Hiszünk abban, hogy a sokszínű, méltányos és befogadó környezet új munkamódszerekre inspirál.

Meggyőződésünk, hogy a bennünk rejlő lehetőségek egy feddhetetlen, a kíváncsiság és rugalmasság által áthatott, felhatalmazó kultúrában teljesedhetnek ki igazán. Hiszünk benne, hogy együttműködésben, a világ legkeményebb egészségügyi kihívásainak kíméletlen és céltudatos legyőzésével újraalkothatjuk a lehetséges fogalmát. Hiszünk ebben, hiszen az élet legnagyobb kockázata, ha soha nem próbálkozunk.

Képzeld el, hogy Te mit tehetnél ezért a Sandoznál!

Elkötelezettség a sokféleség és a befogadás iránt

A Novartis csoport elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő, befogadó munkakörnyezetet és sokrétű csapatképviselőket hozzon létre az általunk szolgált betegek és közösségek számára.

Csatlakozz a Novartis hálózatunkhoz:

Ha ez a pozíció nem a Te tapasztalataidnak vagy karrier céljaidnak megfelelő, de kapcsolatban szeretnél maradni, hogy többet tanulj a Novartisról és a karrier lehetőségekről, akkor csatlakozz a Novartis hálózathoz itt: https://talentnetwork.novartis.com/network


Mi a Sandoz vagyunk, egy Novartis részleg. Csatlakozz hozzánk és segíts újragondolni a gyógyszereket.
SANDOZ
COMMERCIAL OPS EUROPE SZ
Hungary
Budapest
SDZ HUN
Sales
Full Time
Regular
No