AS&T Engineer (Chem)

326562BR
Sep 12, 2021
Belgium

Job Description

200+ methodes! Dit zijn het aantal analytische technieken waarin je kennis kan vergaren en het labo kan ondersteunen om de kwaliteit van de inkomende goederen en het finaal product voor de patiënt te ondersteunen.

Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• Organisatie, correcte en snelle uitvoering van de scheikundige methode transfers, analytische validaties/herkwalificaties, speciale projecten, opdrachten i.v.m. probleemanalyse vastgesteld binnen het labo scheikunde.
• De scheikundige validaties, analytische herkwalificaties en methode transfers dienen tijdig, correct en conform aan de geldende GLP-richtlijnen en volgens de geldende farmacopees te worden uitgevoerd.
• Verzorgen van training ter ondersteuning van de QC-groep.
• Speciale testen, opdrachten i.v.m. probleemanalyse vastgesteld binnen het QC labo scheikunde, projecten worden correct en tijdig uitgevoerd. Ook de documentatie daarvan wordt volgens de geldende richtlijnen verzorgd.
• Aanspreekpunt voor Labo supervisors
• Voorstellen doen tot optimalisatie van de analysemethodieken, zowel ter verbetering van GLP-compliance als ter verbetering van de efficiëntie.
• Waken over analytische validatiestatus van de producten dmv change control en hervalidatie/herkwalificatie.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Bachelor of Master in een wetenschappelijke richting (Industrieel Ingenieur, Bio-Ingenieur,...) of gelijkgesteld door ervaring.
• Een eerste ervaring met HPLC-technieken.
• Goede kennis van GLP en pc-vaardig
• Vlot in het Nederlands en Engels, gesproken en geschreven.
• Communicatief, zin voor organisatie, stressbestendigheid en flexibel

Bij voorkeur:
• Ervaring als analist in een chemisch labo

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Belgium
Puurs
Quality
Full Time
Regular
No
careers default image
326562BR

AS&T Engineer (Chem)

Apply to Job Access Job Account