Validatie Expert

325430BR
Aug 26, 2021
Belgium

Job Description

170 herkwalificaties per jaar! Als deel van het team ben je betrokken bij deze herkwalificaties die een directe impact hebben op de bedrijfscontinuïteit van onze productiesite en de levering van medicijnen aan patiënten wereldwijd. Als Validatie Expert zal je validaties en herkwalificaties van productieapparatuur en productiesystemen organiseren en uitvoeren. Naast je administratieve taken wordt je vaak op de productievloer verwacht.

Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden zijn, maar zijn niet beperkt tot:
• Opstellen van validatie-/herkwalificatie documenten (protocollen, rapporten, etc), inclusief masterplannen en protocollen als onderdeel van de ‘validation lifecycle’. Dit houdt onder andere in dat je procedures vertaalt naar testen en protocollen, je analyseert data alsook het opstellen van rapporten en deze laten goedkeuren.
• Behandelen van niet-conformiteiten, root cause onderzoeken en correctieve en preventieve acties. Je zal tevens meewerken aan het implementeren van deze acties binnen de vereiste tijdslijnen.
• Uitvoering van toegewezen projecten, waarbij je op regelmatige basis zal rapporteren rond de status.
• Uitvoeren van procedures en interne audits. De nodige assistentie verlenen bij interne en externe audits op de validatie afdeling.
• Volgen van relevante trainingen zodat jouw kennis en expertise up-to-date blijft.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Master of bachelor opleiding in een wetenschappelijke richting behaald (Industrieel ingenieur, Chemie, Apotheek, Bio engineer,...) of gelijkgesteld door ervaring.
• Vlotte kennis van het Nederlands en Engels, gesproken en geschreven.
• Een eerste werkervaring binnen de farmaceutische sector of in een productieomgeving is gewenst.
• Stressbestendig, communicatief, hands on, flexibel en in staat om prioriteiten te bepalen.

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
325430BR

Validatie Expert

Apply to Job Access Job Account