Orvoslátogató - Baranya megye

305757BR
Orvoslátogató - Baranya megye

Job Description

Miért a Sandoz?
Első számú prioritásunk, hogy úttörő szerepet vállaljunk a betegek jobb egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésében. Mi az “elsők” vállalata vagyunk. Elsőként mi fejlesztettük ki az orális penicilin antibiotikumot. Elsőként fejlesztettünk ki és vezettünk be biohasonló készítményeket; valamint elsőként indítottuk útjára az FDA által engedélyezett digitális terápiát. Szüntelenül feltesszük magunknak a kérdést: hogyan tudunk továbbra is úttörőként hozzáférést biztosítani ezekhez a terápiákhoz az egyre inkább digitális és globális világban?
A válaszok akkor jönnek, amikor kíváncsi, bátor és együttműködő emberek felhatalmazást kapnak újabb kérdéseket feltenni, merész döntéseket hozni, és racionális kockázatot vállalni. A Sandoz – a Novartis Cégcsoport tagja – vezető szerepet tölt be a generikus és biohasonló gyógyszerek, valamint úttörő a digitális terápiák területén.
Csatlakozzon hozzánk, és segítsen újraértelmezni a gyógyítást!

Feladatok:

A kitűzött eladási, aktivitási és egyéb teljesítménycélok elérése magas szintű vevőkapcsolatok kiépítésén, fenntartásán, fejlesztésén keresztül.

A promocionált termékek időszakos területi eladási terveinek elérése, piaci részesedésük növelése a megfelelő vevőkapcsolatokon keresztül, valamint abelső szabályoknak, etikai-törvényi előírásoknak megfelelően.

Az orvosok látogatását érintő területi aktivitási paraméterek elérése (lefedettség, látogatási napok száma, látogatási gyakoriság).

Kiemelkedő tudás megszerzése és fenntartása, valamint a megszerzett elméleti tudás gyakorlati alkalmazása (termék- és kapcsolódó terápiás területek, termékstratégia, kulcsüzeneteket, eladástechnikai ismereteket).

Rendszeres adminisztratív teendők ellátása.

Leendő munkatársunk háziorvosokat, belgyógyászokat, kardiológusokat és gasztroenterológusokat látogat.

Minimum requirements

3-4 éves orvoslátogatói munkatapasztalat.
Magyar nyelvtudás anyanyelvi szinten.
Orvos/fogorvos/gyógyszerész, más egészségügyi felsőfokú végzettség, biológus, vegyész végzettség.
SANDOZ
COMMERCIAL OPS EUROPE SZ
Hungary
Budapest
SDZ HUN
Sales
Full Time
Regular
No