Project Assistent Pharma

256148BR
Project Assistent Pharma

Job Description

Novartis Pharma biedt in Nederland innovatieve geneesmiddelen om de kwaliteit van leven te verbeteren en leven te verlengen. Zo willen we als Novartis een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg leveren. We maken gebruik van op wetenschap gebaseerde innovatie om enkele van de meest uitdagende problemen in de gezondheidszorg en de samenleving aan te pakken.
Novartis is een wereldwijde onderneming met een gediversifieerde portefeuille om te voldoen aan de veranderende behoeften van patiënten en de samenleving: innovatieve geneesmiddelen, oogzorg en kostenbesparende generieke geneesmiddelen.

Omschrijving:
In deze functie ben je binnen een dynamisch team verantwoordelijk voor de (project)ondersteuning van de operatie binnen de business unit. Je hebt een breed takenpakket, je monitort o.a. de voortgang van projecten en zorgt ervoor dat betrokkenen controle houden op de activiteiten en de gemaakte afspraken. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en (mede)organiseren van vergaderingen. Verder bied je ondersteuning bij de totstandkoming van marketing campagnes en promotionele materialen; je zorgt er bijvoorbeeld voor dat patiëntenbrochures in Novartis stijl wordt gedrukt. Naast administratieve taken ben je ook bezig met het organiseren van bijeenkomsten, symposia en het plannen van afspraken en het onderhouden van contacten met externe partijen. Je volgt sponsorverzoeken op en houdt hierbij een vinger aan de pols. Kortom, een brede en dynamische functie waar geen dag hetzelfde is!

Jouw profiel
We zoeken een opgewekte collega die blij wordt van hectiek. Je beschikt over een flinke dosis energie en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je bent initiatiefrijk, je vindt het leuk om veel ballen in de lucht te houden en tegelijkertijd ben je een kei in prioriteiten stellen. Verder sta je stevig in je schoenen, je spreekt redelijk tot goed Engels en bent ook in staat schriftelijk in deze taal te communiceren. Als persoon beschik je over goed ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden, een gezonde dosis assertiviteit en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Minimum requirements

Wat wij vragen:

•Een MBO+ / HBO werk en denkniveau;
•ten minste twee jaar ervaring in een ondersteunende rol;
•goede beheersing van Microsoft Office en aanleg om je snel diverse systemen
eigen te maken;
•vloeiend in Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal;
•een ondernemende mentaliteit en een stevige persoonlijkheid;
•vanwege verhuizing van ons kantoor naar Amsterdam (Bijlmer-Arena)
omstreeks Q3 2019, geven we de voorkeur aan kandidaten uit regio
Amsterdam om de toekomstige reistijd te beperken. Momenteel is Novartis
gevestigd in Arnhem. Kom je uit de regio Amsterdam, dan bespreken we de
mogelijkheden om het reizen naar Arnhem te faciliteren.

Wij bieden:
•De mogelijkheid om binnen een dynamische omgeving multidisciplinair samen
te werken;
•en breed pallet aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
•en internationale werkomgeving met veel verantwoordelijkheden;
•een marktconform salaris;
•een bonusregeling

Interesse? Reageer dan via de website!
Oncology
ONCOLOGY BU
Netherlands
Amsterdam
Novartis Pharma NL
Facilities & Administration
Full Time
Regular