TECHNIEKER STERIELE AFVULLING

241237BR
TECHNIEKER STERIELE AFVULLING
Novartis telt wereldwijd meer dan 120.000 medewerkers en is actief in een 150-tal landen. Bij Alcon Puurs, een van de grotere productiesites, zijn we met meer dan 1.500. Een hoogtechnologische site waar innovatie, kwaliteit en goede samenwerking vaste waarden zijn. Werken bij Alcon biedt je de mogelijkheid op een job met een grote verantwoordelijkheid, waarbij je elke dag kan bijleren en waar je eigen inbreng geapprecieerd wordt!

We ontwikkelen, maken en verkopen chirurgische uitrusting en apparaten, farmaceutische oogdruppels en oogverzorgingsproducten die oogziektes en oogaandoeningen behandelen. Ons ruim productengamma staat voor het sterkste portfolio in de oogverzorgingsindustrie. We investeren meer in ophtalmologisch onderzoek en ontwikkeling dan eender welke onderneming in de wereld.

De Belgische vestiging van Alcon bestaat uit een commerciële organisatie met kantoren in Vilvoorde, onze productiesite in Puurs en een distributiecentrum in Bornem. Puurs beschikt over de grootste fabriek van visco-elastics en oogdruppels/zalven ter wereld en een distributiecentrum dat 120 landen bedient, en produceert Custom Paks ® (op maat gemaakte operatiepakketten voor oogchirurgie).

Wij zijn op zoek naar een dynamische en gemotiveerde TECHNIEKER STERIELE AFVULLING.

- Je komt terecht in een ervaren team van 9 techniekers in een drieploegensysteem. Dit team is verantwoordelijk voor het steriele blok (aseptische omgeving).
- Je staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch, aan de industriële afvullijnen.
- In eerste instantie word je opgeleid tot specialist voor het steriele blok, daarvoor zal je een periode van 6 maand vanuit de bulkzone ondersteuning bieden aan je collega's in het steriele blok, o.a. in aanreiken wisselstukken en gereedschappen na wiping of sterilisatie. Daarnaast ben je tijdens dit trainingstraject ook verantwoordelijk voor onderhoud aan de robot buiten het steriele blok.
- Na het succesvol afronden van de opleidingsperiode word je ingeschakeld in het steriele blok waar je autonoom instaat voor troubleshooting, het verhelpen van storingen, en dit in nauw overleg met de operatoren.
- Je hebt een technische diploma behaald en een eerste succesvolle werkervaring als troubleshooter binnen de farmaceutica, chemie, cosmetica, of de voedingssector. Kennis van GMP, BRC, HACCP... is een pluspunt.
- Je bent nieuwsgierig en verdiept je graag in nieuwe technologieën.
- Je werkt graag methodisch en procedureel; het steriele blok is een omgeving met strenge omkleedprocedures en hygiënenormen.
- Je hebt een basiskennis Engels en goede kennis Nederlands.
- Je kan van tijd tot tijd flexibel werken (vb verlengde ploeg of uitzonderlijk weekendwerk).

Ons aanbod:
Alcon laat zich kenmerken door een professionele werkomgeving met een open klimaat. Een stimulerende bedrijfscultuur waarin je je kunt ontplooien en je alle mogelijkheden krijgt om jouw kennis te verruimen op diverse domeinen.
We doen er ook alles aan om ons talent te koesteren : een aangepaste omkadering, moderne werkinstrumenten en een mensgerichte beleidsondersteuning zorgen voor een permanente groei van onze mensen en van onze organisatie. Onze werknemers kunnen gebruik maken van een fitness center met deskundige begeleiding, een strijkdienst en een kwalitatief bedrijfsrestaurant & catering met uitgebreide keuze. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, door middel van een flexibel glijtijdsysteem en een vooruitstrevende CAO.
Novartis Technical Operations
NTO ASEPTICS
Belgium
Puurs
ALCON BEL
Technical Operations
Full Time
Regular